Menu
Max_Weber

Депутати в един глас: Шефът на ДАНС трябва да подаде оставка

„Радикалният ислям трябва да се наказва с доживотна присъда. Аз категорично съм „за” оставката на господин Писанчев”, каза в студиото на „Здравей, България” депутатът от гражданската квота на ГЕРБ Методи Андреев.

„Трябва да разгледаме нещата като два процеса – навлизането в страната на хора, свързани с радикалния ислям. Това не става само през махалата в Пазарджик. Става и през нашата граница, и този момент е много по-опасен. Акцията е Пазарджик е един недобре свършен процес от страна на ДАНС”, заяви той.

„Когато се борим с радикалния ислям, това не става по начина, по който го прави ДАНС. Ако действително хората около Ахмед Муса са били опасни и с потенциал да извършат терористични актове на наша територия, тогава ДАНС трябва да профилактира всички лица, свързани с въпросната група. Навлизането на радикалния ислям у нас трябва да бъде спряно с цялата сила на държавата. Това според мен е пиар акция”, категоричен бе депутатът.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...