Menu
Max_Weber

Бареков: До дни ПФ ще бъде изваден от управлението

До вторник е крайният срок, в който Патриотичният фронт трябва да бъде изваден от управлението. Това коментира в Народното събрание лидерът на "България без цензура" и член на Изпълнителното бюро на групата на ЕКР в Европарламента Николай Бареков. Причината за това, според него, е фактът, че НФСБ биват възприемани като създатели на "Атака", на които не се гледа с добро око в Европа.

Ако премиерът Борисов не се реши на тази крачка следващата седмица в Брюксел на него ще му си наложи да води нелицеприятни разговори, предупреди Бареков. "Разговорите, които той ще води там няма да са приятни. Лично съм го предупредил, че проблемът, който има е привличането на НФСБ. Формацията се ползва със статута на основател на партия "Атака", която не се ползва с добро име в ЕП. Има течения и тенденции, които ще се развият през следващата година и тогава ще стане ясно защо съм казал, че ПФ с НФСБ е неприемлив за европейските държави", каза Бареков.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...