Menu
Max_Weber

Напускането на Велизар Енчев е достойна постъпка на политик

Поздравявам г-н Велизар Енчев за неговата достойна постъпка и поведение на български политик, което влиза в колизия с обичайните български политически нрави. Крайно време е да стане ясно, че който политик изневери на своите предизборни ангажименти, ще бъде наказан от своите избиратели, които очевидно имат по-висок морал от него.

Фактът, че Патриотичният фронт се разпада и бива поставен в безпрецедентна изолация дори от неговите партньори ГЕРБ и РБ показва, че която и партия да се хване с тази безпринципна коалиция, която управлява България днес само за да участва на трапезата, ще последва съдбата на жалките патриоти.

Време е да получим отговор на въпроса кой и с каква цел наду балона на ПФ един месец преди изборите и кой спечели от тази търговска сделка, която включваше разрушаване на успешната коалиция между ВМРО и ББЦ. Кой спечели от изкуственото създаване на един ГМО продукт, който излъга избирателите и послужи за патерица на ГЕРБ и РБ, а миг след това се счупи на парчета.

Безпринципното поведение на патриотите беше санкционирано тази вечер от г-н Енчев, защото те продадоха идеите си на Касим Дал само и само да получат малък дивидент и да осребрят /не/случайното си влизане в парламента.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...