Menu
Max_Weber

Георги Гергов: Манипулацията в БСП е генерална

Крушката си има опашка. Нищо, което се случи през последните 25 години, не е случайно, но за хората тези години са пропиляни. Това заяви пред bTV Георги Гергов, който се оттегли от лидерския пост в БСП - Пловдив.

„Преценявам, че това е начинът, по който трябва да се постъпи, призовах и другите лидери”, заяви Гергов. По думите му манипулацията в редиците на Столетницата е генерална, но никой не разсъждава по тази тема.

„Трябва да станем малка бутикова партия - мечта на стари лидери, така ли”, попита риторично Гергов. По думите му БСП да спечели в Пловдив било равно на това да се обърне течението на Марица.

Гергов призова хората в БСП да отидат на конгрес и „да не го усукват по килифаревски, а да се държат мъжкарски”, „без мишкарстване и прегрупиране”. „При Станишев имаше ред и дисциплина в партията и имаше яснота. На Доган са кръговете, ама май и при нас ги има”, каза още червеният функционер.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...