Menu
Max_Weber

Волен Сидеров: Без "Южен поток" ще купуваме руски газ с турска надценка

Ще купуваме руски газ с турска надценка. Това ще се случи след като Русия прекрати строителството на проекта "Южен поток" и отклони транзита на руски газ през Турция. Тази прогноза направи лидерът на Атака Волен Сидеров.

"Когато не се построи "Южен поток", печели Турция, защото ще купуваме руски газ с турска надценка. Това за мен е повторение и дежавю на пиесата, която се разигра по време на управлението на Костов, чиято партия пак е във властта. Тогава той спря "Син поток" за България и газопроводът беше построен за Турция. И сега турската страна получава газ от Русия и става все по-добре развиваща се държава", каза Сидеров.

По думите му "политиката на послушание спрямо САЩ и Брюксел" е показала, че България губи от нея. Ако България се държи като Унгария, ще спечели, смята Сидеров.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...