Menu
Max_Weber

Първанов: Борисов 2 пъти сгреши с Южен поток

Последнките шест правителства са виновни за спирането на проекта "Южен поток".

Това заяви лидерът на АБВ Георги Първанов в парламента. Според него Бойко Борисов е поискал мандат за позиция, която да представи при посещението си в Брюксел за Южен поток, а парламентът е демонстрирал пълно объркване, а мнозинството в лицето на ГЕРБ и Реформаторския блок са показали двойна игра. „Няма как да си обясня факта, че министър-председателят, безусловният лидер на ГЕРБ, да иска мандат и групата му да не му го даде. Искам да изразя нашата категорична позиция на неприемане на подобни игри и интриги, категоричен беше лидерът на АБВ.

Бихме оттеглили подкрепата си за кабинета "Борисов" при натрупване на критична маса от негативни решения, разминавания с програмната декларация – документа, който беше приет с наше участие, поясни Първанов.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...