Menu
Max_Weber

Сидеров предлага да се създаде фонд за подпомагане на талантливи деца

Лидерът на АТАКА Волен Сидеров предложи от парламентарната трибуна Народното събрание да обмисли създаването на фонд за подпомагане на талантливи деца. „Трябва да се помисли за създаването на фонд, в който да се събират средства за стипендии за образованието на деца, които прославят страната ни”, заяви Сидеров.

Повод за предложението му е постигнатото от 9 годишната Мария Дренчева, която е с най-висок резултат на XVІІІ Московска олимпиада по математика за малки ученици. В олимпиадата са участвали 850 деца, а резултата на Мария е 59 точки, като най-високият постигнат от руските деца е 53 точки, посочи националист №1.


Показаното от това момиче е потвърждение, че българската нация е сред най-интелигентните нации в света, а ние политиците, сме в дълг към нашите таланти, допълни лидерът на АТАКА Волен Сидеров.


Източник: Пресцентър Атака

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...