Menu
Max_Weber

Румен Петков: Не е сигурно, че Сертов не е минал границата

Петко Сертов беше коректен човек и едва ли причините за изчезването му са икономически, каза пред БНТ бившият вътрешен министър Румен Петков. По думите му може да се търси връзка между изчезването на бившия шеф на ДАНС и запалването на къщата му преди време. Бившият вътрешен министър беше категоричен, че Сертов е безконфликтен човек. Той обаче каза, че едва ли може да се твърди, че със сигурност не е преминал границата, въпреки проверките, които са направени.

Според Петков кръгът "Монтерей" няма нищо общо с изчезването му, въпреки слуховете, че седмици преди него Сертов е имал срещи с хора от тези среди.

Сертов със сигурност беше назначен, за да се неутрализира влиянието ми в МВР, но едва ли Сертов носи вина за това, каза Румен Петков в отговор на въпрос.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...