Menu
Max_Weber

Антонио Лопес поздрави министър-председателя Бойко Борисов за встъпването му в длъжност

Поздравления към премиера Бойко Борисов за встъпването му в длъжност изпрати генералният секретар на Европейската народна партия (ЕНП) Антонио Лопес.

Той отбелязва, че Европа е в процес на излизане от най-тежката икономическа криза в своята история. „Изискват се непрестанни усилия за възстановяване на икономическия растеж и разкриването на работни места, както и за справяне с глобалните предизвикателства, пред които сме изправени, включително поддържането на конкурентоспособност чрез насърчаване на отворени и цифровизирани икономики“, заявява Лопес. Генералният секретар на ЕНП изразява увереността си, че България, под ръководството на министър-председателя Борисов, ще продължи активно да дава своя принос в тези усилия, както и в други важни въпроси от европейския дневен ред.  „С Вашия опит като премиер на България и кмет на София, Вие носите със себе си на този пост енергията, познанията и ентусиазма за насърчаване на европейската интеграция, което може само допълнително да укрепи позицията на България в Европейския съюз“, казва в  писмото си Лопес.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...