Menu
Max_Weber

Съседи гонят Анна Баракова от депутатския апартамент

Съседите на Анна Баракова искат да я изгонят от депутатското й жилище, съобщи Нова телевизия.

Днес внасят молба до председателя на Народното събрание Цецка Цачева. Причината - според тях Баракова нарушава обществения ред, тъй като от апартамента й денонощно се чували крясъци и скандали.

Анна Баракова стана известна като първия независим депутат още преди клетвата. Тя напусна партията на Николай Бареков, след като беше избрана спорно заради 13-тата позиция в бюлетина номер 13 на партията.

Валентина Константинова се обърна във фейсбук за съдействие към хора с подобни проблеми. Тя и съпругът й имат две малки деца и разказва, че тормозът от шумния апартамент на Баракова е денонощен. Валентина и останалите съседи са виждали, че в депутатския апартамент влиза не само майка й, но и непознат за тях мъж.

Че от дома на Баракова се чуват денонощни скандали, потвърдиха и другите съседи. Всички са се подписали под искане до парламента народната представителка да напусне ведомственото жилище.

Анна Баракова отрече всичко, казано от съседите й. И обясни, че майка й често отсяда при нея. Но мъж при тях не живее.Тя разказа още, че има по-малък брат, който рядко идва до София.

А за този мъж депутатът Баракова разказа, че е неин познат. Той не се представи, но заплаши екипа ни и поиска да не бъде сниман. По-късно научихме, че се е качвал у съседите - в семейството на Валентина Константинова. Представил се е за човек от Народното събрание и е поискал да се разберат без много шум. Резултатът - Анна Баракова смята да напусне ведомственото жилище и да си потърси квартира.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...