Menu
Max_Weber

Лютви Местан се срещна с ген.секретар на Либералния интернационал Емил Кирияс

Председателят на ДПС Лютви Местан проведе среща с генералният секретар на Либералния интернационал Емил Кирияс, която е веднага след провелото се заседание на Бюрото на ЛИ на 13 декември в Лондон. На срещата присъства и д-р Джевдет Чакъров, вицепрезидент на Либералния интернационал.

Емил Кирияс подтвърди позицията на Либералния интернационал и  изрази загриженост за негативните тенденции в политическия живот на страната и участието на национал-популистка формация в правителството на България.

Координирани са бъдещи съвместни действия и провеждане на срещи в Брюксел и други европейски столици в началото на 2015 година, органиранизирани от Либералния интернационал с политици и представители на либерални партии, участници в европейски правителства и парламенти. Цел на тази поредица от срещи ще бъде изготвянето на съвместна позиция срещу популизма и ксенофобията.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...