Menu
Max_Weber

Велизар Енчев: Цари страх при Патриотите

Цари страх в Патриотичния фронт, дори Краси Каракачанов се бои да не напусне групата и да изгуби субсидията, тъй като тя ще остане при Валери Симеонов. Това коментира пред bTV напусналия парламентарната група на фронта Велизар Енчев. Ако г-н Симеонов беше говорил всички тези неща по време на предизборната кампания, че ще се коалира с ГЕРБ и Реформаторите, ние нямаше да вземем и 24 хиляди гласа. Сега това е измама на избирателите и аз това съм го казвал единствен пред групата, коментира още Енчев, който напусна групата с формален мотив изборът на Слави Бинев за шеф на комисията по култура.

Преди време пак пред bTV Валери Симеонов го нарече политически късоглед, кабинетен журналист, който не е излизал никъде и водил 8 години предаване без опоненти. Съпредседателят на ПФ го окачестви като човек в последна фаза на звездната болест.

ГЕРБ, ПФ и ДПС снощи са гласували за безумната реформа на пенсионната система.Говоренето на ПФ срещу ГЕРБ е било предизборен трик, посочи още Енчев, който настоява за нови парламентарни избори по време на местния вот догодина. Тогава щяла да лъсне истината за фронта и други партии, коалирали се с хората на Бойко Борисов.

Енчев настоява още и за 13 пенсия за най-бедните възрастни хора.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...