Menu
Max_Weber

Д-р Москов: Заради ДПС има анклави без държавност

ДПС не могат да дават морална оценка и да се чувстват оскърбени от решението линейки да отиват на рискови адреси само с гарантирана сигурност. Оскърбени могат да са милионите български граждани, които са били крадени в продължение на години заради това, че ромите са в хватката на тази партия. Това заяви здравният министър д-р Петър Москов в студиото на „Лице в лице”.

„Такива като Алиосман Имамов с политиката си доведоха до там в цели региони да няма държавност, да има анклави, където някакви партийни дерибеи купуват хората по избори – били те цигани или българи”, нападна той един от критиците си от партията на Лютви Местан.

Москов подчерта, че трябва държавата да влиза в гетото и негативните емоции на ДПС по въпроса са разбираеми. За пореден път той подчерта, че сигурността на лекарите от спешната помощ също е и сигурност за пациентите, които могат да разчитат, че линейката ще дойде когато им е нужна.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...