Menu
Max_Weber

Цачева поиска имунитета на Манолова, за да я съди

Шефката на парламента Цецка Цачева призова от телевизионния ефир Мая Манолова да си даде имунитета. Така Цачева ще може да я съди за всички обвинения, казани по наин адрес от парламентарната трибуна.

Не искам извинение от нея. Всеки, който излезе в пленарна зала трябва да не забравя, че е народен представител и за думите, които изрича трябва да носи отговорност, коментира пред bTV председателят на НС. Не съм цензор, който има право да спира или да следи начина, по който говорят народните представители, заяви Цачева и добави, че езикът на охулване и злепоставяне на опонента, дори езикът на омразата, не дава пример на хората, които очакват да видят смислен дебат.

Оказа се, че на Цачева й било болно, че се принизява институцията. По думите й, българският парламент е представителен образ, извадка на българското общество и няма как депутатите да са по-различни от него.

Цачева и Манолова често пъти влизат в остри конфликти от трибуната, а нееднократно червеното острие говори на изключен микрофон.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...