Menu
Max_Weber

БСП стартира поредица от инициативи под надслов „Солидарна Коледа”

БСП стартира поредица от инициативи, обединени под надслов „Солидарна Коледа”. Те ще се проведат на много места в страната и ще бъдат подкрепени активно от членовете на Младежкото обединение на партията.

Нашата цел е да изразим своята солидарност към засегнатите от наболелите социални проблеми, да покажем, че сме съпричастни с хората, които ги изпитват всеки ден, да потърсим заедно тяхното решение.
 
„Солидарна Коледа” не представлява спорадичен акт, а ще продължи след Коледните и Новогодишните празници. Нуждата от солидарност в обществото ни не може да бъде задоволена само с празнични кампании. Наред с това, не популярността на организаторите им е важна, а дълготрайната полза за онези, към които са насочени.
 
Конкретни инициативи вече готвят Младежките организации на БСП в София, Перник, Видин, Ямбол, много други градове. В една от благотворителните акции ще участва Младежкото обединение на БСП – Видин. Младите социалисти там ще раздадат подаръци на възпитаниците на местното Помощно училище за деца със специални нужди „д-р Петър Берон”. В инициативата ще се включат Димитър Велков, зам.-председател на БСП – Видин по организационните въпроси и областен координатор на Младежката организация на БСП, Димитър Димитров, сътрудник на евродепутата Илияна Йотова и Ивайло Лилов, политически организатор от Националния съвет на БСП. Събитието е насрочено за 9:30 часа на 19 декември (петък).
 
Повече информация за състояли се и предстоящи акции и мероприятия в рамките на „Солидарна Коледа” ще откриете на „Фейсбук” страницата www.facebook.com/Christmas.Solidarity. Там ще разберете и как можете да се включите в нея. Не се колебайте да споделите Вашето мнение за инициативата и да дадете съвети за това как да достигнем до повече нуждаещи се от съпричастност и солидарност. Вашият принос е от голямо значение за успеха на „Солидарна Коледа”.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...