Menu
Max_Weber

Лютви Местан: ДПС има потенциал за по-високи резултати на изборите за Европейски парламент

Лидерът на ДПС Лютви Местан заяви в Силистра, че резултатите на партията на парламентарните избори през миналата година са само една солидна база за надграждане за изборите за Европейски парламент през май.

"Организацията се представи много добре, защото това бяха избори, проведени при изключително тежка политическа ситуация, в условия, меко казано, на политически терор от страна на тогава управляващите - всички ресурси тук, в Силистра, бяха насочени срещу ДПС". Така окачестви обстановката на миналогодишните избори Местан.


Заедно с членове на централното ръководство на партията Лютви Местан беше в Силистра на среща с разширения актив на областната организация на ДПС. Местан нарече това посещение "предпредизборна обиколка".


По думите му Силистра е петата област, където се провежда  такава среща, на която се прави анализ на ситуацията и на  ресурсите и се определят целите във връзка с предстоящите избори за български представители в Европейския парламент


Източник: Пресцентър ДПС

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...