Menu
Max_Weber

Мая Манолова: Важно е да се държиш като “Шарли”, не само да го казваш

В закона е записано кой трябва да охранява границата – Гранична полиция – и не доумявам как се намесват институции, които нямат отношение към този проблем по закон. Това коментира пред БНТ Мая Мнолова от БСП относно предложението армията да има участие в охраняването на границата ни с Турция.

Тя коментира и темата, свързана със свободата на словото в страната ни, която е на 100-но място от 180 по този пункт, на фона на трагедията в Париж.

Важно е да се държиш като “Шарли” не само да го казваш, трябва да има достойнство при отразяване на процесите в обществото, отбеляза Манолова.

Според нея има много проблеми, които чакат решение, свързани с журналистиката и осветляване на собствеността на медиите и до колко са зависими представителите на отделните медии.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...