Menu
Max_Weber

Москов: На бас, че Борисов няма да бъде кандидат за президент!

Бойко Борисов няма да бъде кандидат за президент. И съм готов да се хвана на бас. Не стана въпрос за обещание, така считам. И заявката от негова страна за жена-президент е още едно доказателство в тази посока, коментира в студиото на Нова телевизия министърът на здравеопазването Петър Москов.

Реформаторът коментира и обвиненията, които лидерът на ДПС Лютви Местан, отправи миналата седмица. В коментара си на политическата обстановка у нас Местан намекна, че не ДПС, а РБ са преяли с власт, защото имали 7 министри.

Според Москов ГЕРБ трябва да има причина, за да провокира предсрочни парламентарни избори.

Д-р Москов коментира и идеята си за закриване на ТЕЛК-овете у нас и заместването им с други лекарски експертизи. Той обаче бе категоричен, че докато цялата система от промяна не е готова, завършена, естествено че ще продължава да съществува сегашната.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...