Menu
Max_Weber

Михаил Константинов: Ако иска Бойко, ще стане президент

Чухме от президента, че било рано да се правят сметки за президентските избори. Странно е това. И аз смятам така, защото Бойко, ако иска, ще стане президент. Няма значение дали ще говори сега, или не. Това обяви проф. Михаил Константинов пред TV 7.

Той добави, че според него е глупаво  да има опция за вот срещу всички в бюлетината. „Глупаво е да има опция за вот срещу всички в бюлетината. Хората и сега гласуват против и наказват партиите. Хората и сега могат да задраскат две квадратчета и да направят бюлетината невалидна”, обясни математикът.

Той защити тезата, че трябва да се въведе електронното гласуване, което според него ще привлече още около 500 000 избиратели. „Младите хора са много грамотни с компютрите и ако им бъде предоставена възможност за електронно гласуване, те ще се възползват”, обясни той.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...