Menu
Max_Weber

Росен Петров: Бареков се продаде на ГЕРБ, не аз

В декларация до медиите бившите коалиционни партньори на лидера на "България без цензура" коментираха, че "поведението на Николай Бареков в последните два дни, в които раздава оценки, квалификации и обиди спрямо хора, които с нищо не са го заслужили, е тъжно" и заявиха, че се правят "опитите за дестабилизиране на парламентарна група Български демократичен център".

Днес Любен Дилов потвърди, че има възможност да съди Бареков за клевета, но Росен Петров реши, че няма да съди бившия си партиен лидер.

„Факт е, че няма да заведа иск срещу господин Бареков. Ама да ми говори: „Деца мои...". Извинявам се, но той не ми е баща. Моят баща се казва Пешо, каза обаче Росен Петров днес.

„Причината, подари която ще съдим Николай Бареков са непрекъснатите нападки от негова страна, които напоследък станаха доста лични", каза Дилов от Български демократичен център. По думите му срещу тях е имало всякакви квалификации, включително и че са били купени. „Щом сме купени, значи си е избрал депутати, които се продават", каза той.

Дилов - син допълни, че не се отрича от това, което са направили заедно с Бареков и „България без цензура". „Но не можем да приемем и сме против личните нападки", допълни той. Според него ББЦ има сериозни политически проблеми. „Търпеливо изчаквахме те да бъдат решени, очевидно не се решават и не дочакахме това да се случи", аргументира се той.

„Когато групата се прекръсти, Бареков присъства на заседанието и много се зарадва на това име", заяви Росен Петров от „Български демократичен център".

Любен Дилов - син беше категоричен, че движение „Гергьовден" не е получавало финансиране от Бареков.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...