Menu
Max_Weber

БСП: Трябва да се търсят пътища за общо участие в местните избори

На заседание Политическият съвет на Коалиция БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ постави началото на изработване на механизъм за съвместни действия по време на местните избори. Съветът счита, че трябва да се търсят пътища за общо участие на партиите от коалицията в местните избори през есента.

В дискусията бе поставен акцент върху необходимостта от подобряване на общата координация в рамките на коалицията, експертното сътрудничество между партиите за изработване на леви политики и съвместни политически действия за противопоставяне на определени прояви на дясната политика на днешното управление.
 
Обсъдени бяха и конкретни въпроси, свързани с провеждането на леви политики, както на местно, така и на национално ниво и необходимостта от общи позиции и действия по актуалните въпроси с важно политическо значение.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...