Menu
Max_Weber

Слави Бинев: ПФ е вътрешната опозиция на кабинета

Патриотичният фронт (ПФ) е вътрешната опозиция в кабинета „Борисов 2", заяви пред бТВ народният представител от ПФ Слави Бинев. „Ние не участваме в това правителство, но ние го подкрепяме", допълни Бинев.

Бинев закачи премиера Борисов като каза, че човек първо би трябвало да бъде истински грижовен баща, за да може да бъде баща на нацията.

Той си спомни и негативната реакция на обществото при избора му за председател на парламентарната комисия по култура и медии, като заяви, че страницата за него е затворена и само може да стиска палци на тези, които не са пожелали той да бъде председател на Комисията по култура и медии.

„Слави Бинев научи, че в България трудно ще се оправят нещата, защото винаги ще се опитват да ти припомнят нещо, а не да се гледа какво може да се направи", е изводът, който сам си е извадил от ситуацията.

Дори и като шеф на подкомисията за контрол над европейските средства, а не на тази за култура и медии, Бинев изтъкна, че у нас големият проблем на медиите не е само свободата на словото, но и липсата на обективност. „Когато някой се включи в хапането или глутницата не мисли трезво", коментира още депутатът от ПФ.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...