Menu
Max_Weber

Миков: България не трябва да се превръща в плацдарм

Никой не бива да върви против интересите на България и българските гражсдани, заяви пред Нова телевизия председателят на БСП Михаил Миков.

„Ескалацията на напрежението, използването на военни сили, може да доведе до непредвидими последици за целия регион. Не само чисто военни, а например – снабдяването с газ. Спомняте ли си преди няколко години какво се случи? Тръбите минават през Украйна. Ние, нашето правителство засега малко скритичко предприема действия прави договорки, които не са ясни. Страхът е основателен у българските граждани. Не е ясно какви сили ще бъдат диклоцирани тук. Какво значи „няколко десетки самолета, танка, бронепранспортьора“, попита Миков.

Той бе категоричен, че България трябва да се интересува от съдбата на своите граждани в чужбина. „България трябва да бъде майката, която защитава интересите на своите хора“, подчерта лидерът на социалистите.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...