Menu
Max_Weber

„Министър за един ден” в Министерството на отбраната

Националната инициатива „Министър за един ден”, организирана от фондация „Джуниър Ачийвмънт България”, ще се проведе в Министерството на отбраната утре, 12 март. За тринадесета поредна година фондацията дава възможност на ученици и студенти от цялата страна да участват в един реален работен ден с партньори от държавни институции, бизнес среди и неправителствени организации.

На стола на министъра на отбраната Ангел Найденов и на началника на политическия кабинет Иван Жерков ще седнат ученици, които заедно със своите екипи ще се запознаят със структурата, дейността, функциите и  механизма за вземане на решения във ведомството. Те ще дискутират въведената от 1 декември 2013 г. начална военна подготовка за учениците от 9 и 10 клас и ще направят своите предложения към министъра на отбраната.


Източник: Пресцентър Министерство на отбраната

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...