Menu
Max_Weber

Димитър Иванов: Да сте чули Борисов да се изказва срещу Русия?

Има марионетки в българската политика, които взимат глупави решения. И това са президентът и външният министър, смята бившият шеф на Шести отдел на Шесто управление на ДС Димитър Иванов. Пред ТВ7 той коментира, че Плевнелиев и Митов са управлявани от Вашингтон. От тях обаче Иванов разграничи поведението на премиера Борисов като попита: Да сте видели Бойко Борисов да се изказва срещу Русия?

Може ли министърът на външнте рабти на суверенна държава България да е държавен служител на Съединените щати? Може ли или не? Как мислите вие? - попита водещите Иванов. По думите му говоренето, че Русия е агресор и че ние се въоръжаваме срщу Русия е скандално. Постоянно се обработва общественото мнение, общественото съзнание се нагласява, че днес с танкове, утре може с ракети, други ден с химическо оръжие и дявол знае с какво, допълни той. Русия не може да се откаже от Донбас, той е изграден от нея и винаги ще бъде част от нейните интереси. Руснаците няма да простят на Путин, ако той не защити интересите на държавата и остави ресурсите на Донбас да й бъдат отнети, смята Иванов.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...