Menu
Max_Weber

Ревизоро: Борисов да шамароса екипа си

„Важното е да има пилот в самолета. Имаме един премиер-пилот, който решава кога и къде да литне самолета, кой да се качи на него. Важното е, че държавата не е на автопилот. Има обаче други неща, които не ми ахресват”, каза в „Здравей, България” Емил Димитров – Ревизоро, депутат от Патриотичния фронт.

По думите му държавата е била в безтегловност и е трябвало ситуацията да бъде овладяна. „В това сложно управление ние видяхме няколко превъплъщения на човека, който трябва да ръководи целия този процес – Бойко Борисов”, каза Ревизоро.

По думите му премиерът първо го е играл цар, а поданиците са разорени. Емил Димитров визира с този пример случилото се е КТБ.

„След това Борисов го игра съдия – раздава присъди на съдиите, а на другия ден се оказа, че е владика”, заяви той.

Той заяви, че иска да види Бойко Борисов като генерал, който „раздава шамари и дисциплинира екипа си”. „Той като го играе цар, другите го играят царедворци. Министрите гласуват даден законопроект, премиерът го подписва и го внася в Народното събрание. И когато дойде да го защити, другите ги няма”, заяви Ревизоро.

„Управлението на ГЕРБ не може да се превърне на женски пазар. Някак си не ми харесва. Трябва да има диалогичност”, каза той и допълни, че иска това правителство да изкара мандата си.

Той допълни, че се разбира добре с мъжете в ГЕРБ и с жените в БСП.

По думите на Емил Димитров коалицията функционира малко трудно.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...