Menu
Max_Weber

Каракачанов: Ако искаш партньори, е нужна комуникация

„Не е нормално в 6 часа във вторник да бъдем уведомени, че в сряда ще влезе в парламента решение за ратификация на 16 милиарда лева. Ако искаш да имаш партньори, ще се научиш да комуникираш с тях, така не се прави. Това се нарича коалиционна култура”, каза в студиото на „Здравей, България” лидерът на ВМРО и съпредседател на Патриотичния фронт Красимир Каракачанов.

"Каузите, за които сме се борили, никой не може да ни ги отрече, като например цената на тока. На нас ни писна някой в последния момент да ни тропосва решения, които са важни за обществото", каза лидерът на ВМРО. Министърът на финансите трябваше да си направи труда да мине през групите в парламента”, категорично заяви той.

„Ние не сме малка партия, ПФ има 19 депутати. Никой никаква власт не ни е давал, защото не сме  искали, нямаме министри. Не съм лобирал за Борис Борисов за ДАБЧ, аз съм предложил този човек. Коя друга партия в България през последните 25 години е ходил при българите в чужбина и се е грижел за тях? Отговорът е много прост - ВМРО и напоследък ПФ”, категоричен бе Каракачанов във връзка с обвиненията, че той е лобирал пред Бъчварова и Кунева Борисов да бъде назначен на поста и че е представял списъци за назначения на премиера, а отказът да гласуват новия заем от 16 млрд. лева е опит за извиване на ръце.

„Всички тези, които приказват, отделили ли са една стотинка да помогнат? Няма случай да не сме защитили българин в Македония. Не може да ни оспорят, че ние сме най-компетентните по този въпрос”, добави той.

Каракачанов коментира и тежката катастрофа, която за щастие се размина без жертви. „Нашият шофьор направи рязък ляв завой, за да избегне колата на Гаргов. Просто човекът не спря на „Стоп” и навлезе в нашето платно”, каза лидерът на ВМРО.

Той потвърди, че Гаргов бил неадекватен и трудно излязъл от колата си. „Питах го какво е пил, а той ми отговори с „каквото си искам”. Първата работа на сина му като дойде, не му прави чест на това момче, беше да пита дали колата има застраховка при употреба на алкохол.  Не трябва много да съдим, тези хора са оставени на произвола на съдбата, но не е редно да пие и да шофира. Всичко опира до съзнанието на хората”, допълни той.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...