Menu
Max_Weber

Андрей Райчев: Избори през есента няма да има

„Колкото и да е гневен Каракачанов, те ще гласуват този дълг. Тази коалиция ще удържи по-дълго, огколкото изглежда“. Това отговори в студиото на „Здравей, България“ Светлана Джамджиева – главен редактор на сайта ClubZ.bg, на въпрос дали се клати кабинета.

„Ако са „Титаник“, все още не са срещнали айсберга. Истината е, че правителството започна с клатене. Имаше си условия. Патриотичният фронт още от самото начало не беше съгласен с много неща и продължава да е така. Аз имам съмнения, че част от народните представители ще се подчинят, дори да се вземе решение за гласуване. Няма да е никак лесно гласуването и ще се броят инфарктно“, прогнозира политологът Татяна Буруджиева. Тя обаче не е на мнение, че правителството ще падне.

Според социолога Андрей Райчев избори през есента няма да има. По думите му малките партии използват момента, за да сложат значими за тях неща на масата.

„По тази причина е и реакцията на премиера Борисов: „Те пак ми извиват ръцете за назначения“. Сцената е грозна и двата отбора се опитват да се излъжат един друг“, коментира Андрей Райчев.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...