Menu
Max_Weber

Мирослав Найденов: Борисов е намерил заместник на Цветанов

Рано или късно Цветан Цветанов трябваше да слезе от политическата сцена, заяви бившият земеделски министър Мирослав Найденов пред TV 7.

„ГЕРБ допусна три големи грешки при първото си управление. Позволи полицейщината, която демонстрира безпардонно Цветан Цветанов. Второто е, че Симеон Дянков държеше много рестриктивна финансова политика. Третото е, че имаше голям провал в здравеопазването, след като се смениха четирима министри. Цветанов не стана пак министър сега, защото Борисов му е дал оценка, която не е била добра. В този смисъл Веселин Вучков стана министър , защото беше човекът, който отговаряше за ресора. Ролята на Цветанов отслабва и Борисов намира хора, които да го заместят. Ако му потвърдят присъдата на Цветан Цветанов, той трябва да излезе от политиката”, обясни Найденов.

Отношенията между Борисов или Цветанов обаче не са в разрив и едва ли ще са в разрив, но ролята на Цветанов намалява, категоричен е Мирослав Найденов.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...