Menu
Max_Weber

Премиерът Борисов: Имаме най-добрите условия за бизнес

Премиерът Бойко Борисов заяви, че България има най-добрите условия за бизнес в цяла Европа. Министър-председателят се позова на статистиката за данъчната система. "Няколко години живяхме в най-тежка финансова криза, светът се тресеше. Успяхме да се справим с нея в предишния мандат", каза Борисов на Първата национална дискусия от кампанията "Да! На българската икономика".

Премиерът не пропусна и казусът с КТБ. "От 4 декември досега сме дали близо 3,6 млрд. лева на над 100 000 вложители в КТБ. Експериментът мина, пасивите ги знаете всички, спрени всички еврофондове. С една дума експериментът от година и половина България да остава без еврофондове да не го допускаме като нация", предупреди Борисов и добави, че в момента всички еврофондове работят.

"По-добри условия за бизнеса в Европа няма като данъчна система. Кое да правим - нова инфраструктура ли? Ето тук има по-възрастни, нека да кажат от кога "Тракия" и "Хемус" не са ремонтирани. От 1975 година не са пипани и откакто ние дойдохме от сутрин до вечер ремонтираме", каза Бойко Борисов.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...