Menu
Max_Weber

Мартин Димитров: Сливането на НАП и митниците е рисковано

"Сливане на НАП и митниците в сегашната обстановка е рисковано", заяви пред ТВ 7 депутатът от Реформаторския блок Мартин Димитров. Той допълни, че това може да се направи, когато има излишък в бюджета и не трябва да се рискуват приходите за тази година.

Мартин Димитров уточни още, че е добре да се даде срок от 6 месеца, за да се подготвят двете структури.

Тази идея не е добра не само сега, но и никога, категоричен е депутатът от БСП Георги Кадиев. Той подчерта, че двете агенции нямат нищо общо, освен че събират пари. Но пък пари събира и тотото, допълни Кадиев. Той подчерта, че двете структури са различни по кадрови състав и работят по различно законодателство. По думите му тези промени няма да решат контрабандата, а ще я задълбочат.

Ако не бъде подготвено както трябва, едно сливане може да доведе до много повече хаос, съгласи се и Мартин Димитров.

Ще има протестно шествие под прозорците на президентството на 9 май. Това не е политически акт, а почит към паметта на загиналите български войници, заяви Кадиев.

Аз подкрепям напълно решението на президента Плевнелиев да не присъства на военния парад, каза Димитров. По думите му целта на тържествата в Москва е да се измият ръцете от кризата в Украйна.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...