Menu
Max_Weber

Първанов: Митов и Ненчев дърпат кабинета надолу

Владимир Маринов застана начело на областната организация на АБВ в регион Пловдив. 34-годишният бизнесмен и едно от политическите лица на Община "Родопи" бе избран единодушно на учредителна конференция. За пристигнаха председателят на ПП АБВ и президент на България /2002-2012/ Георги Първанов и председателят на парламентарната група и депутат от Пловдив проф. Борислав Борисов, информира агенция Cross.bg.

Георги Първанов заяви, че "отношението на АБВ към коалицията зависи от това как ще се реализира пакетът от социални реформи и преди всичко пенсионната, предложена от нашия представител в кабинета Ивайло Калфин".

Той уточни, че на дневен ред стои и въпросът доколко правителството е дееспособно и че АБВ има критики срещу част от министрите, като посочи министъра на външните работи и министъра на отбраната. По думите му двамата "определено дърпат кабинета надолу". Те очевидно не се справят и това е тема за един сериозен дебат вътре в самата коалиция, допълни Георги Първанов.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...