Menu
Max_Weber

Сидеров пред столичното следствие: Няма от какво да се страхувам!

Лидерът на АТАКА Волен Сидеров се яви пред столичното следствие, където трябва да му бъде повдигнато обвинение. Националист №1 заяви на импровизиран брифинг пред  следствието, че това е „скалъпена история“, а обвинението – странно. Според Сидеров е имало тенденциозно отношение към него от страна на медиите, които вече са му издали присъда.

„Няма как да бъде доказано, че съм удрял полицай Колев, тъй като това не се е случило. Това е много порочна практика – полицай да лъже. Ще стане ясно и кой го е подтикнал към това“, каза Сидеров пред медиите.


Председателят на АТАКА заяви, че към този момент все още не е разпитан никой от 4-мата свидетели – народни представители от АТАКА.

Сидеров попита защо близо 2 месеца, след като се е отказал от своя имунитет е получил призовка, която не е предадена по надлежния ред. „Аз няма от какво да се страхувам и затова се явих,  за да приключи по-бързо разследването и делото да влезе в съда“, допълни патриотът. Лидерът на българските националисти бе придружен от цялата парламентарна група на АТАКА.  До разследването срещу Волен Сидеров се стигна, след като на 6 януари по време на полет от София за Варна, бе замесен в грозен  сценарии.


Източник: Пресцентър Атака

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...