Menu
Max_Weber

Радан Кънев: При съмнение за престъпление оттегляме подкрепата за кмета на Хасково

„При най-малкото съмнение за престъпление ще оттеглим подкрепата си за кмета на Хасково Георги Иванов”. Това заяви в „Тази сутрин” съпредседателят на Реформаторски блок и лидер на ДСБ Радан Кънев, след като преди седмица bTV показа имението на градоначалника, както и интересните бизнес връзки на семейството му.

„Този тип партньорства с местната власт са едно ниво на компромис, за да участваш активно в политиката на национално ниво”, каза Кънев. Той допълни, че местните структури досега два пъти са заставали зад Иванов, вероятно и трети път ще го направят, но той като председател на партията на може да се меси в това решение.

Радан Кънев припомни, че казуса с кмета на Хасково е обяснявал още през лятото на 2014 година, когато са решили, че няма да пръскат с водни пистолети срещу хора, които хвърлят бомби.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...