Menu
Max_Weber

Мая Манолова: Да не се превърнем в брошка на сакото на Борисов

Всеки пленум на БСП е пленум на истината, нямам притеснения нито да задавам, нито да отговарям на въпроси. Това каза в студиото на Нова телевизия Мая Манолова.

Тя определи разправиите в социалистическата партия като „вътрешно самоизяждане”, което ще превърне партията в значка на ревера на Бойко Борисов.Според социалистката, задаването на въпроси, на които отдавна е даден отговор е безумно и вредно за БСП. „Голяма част от ръководството на партията и при Станишев, и при Михаил Миков е една и съща, при формирането на правителството на Орешарски председателят на партията даваше предложенията, ръководството ги одобряваше”, каза още тя.

Манолова съобщи, че разполага с допълнителна информация за „Аферата Костинброд”, доказателства, че е имало бюлетини, потеглили по предназначение, преди прокуратурата да влезе в печатницата. „Убедена съм, че с бюлетини на избори непрекъснато се злоупотребява”, твърди социалистката.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...