Menu
Max_Weber

Димитър Николов с номинация от ГЕРБ за трети мандат в Бургас

Кандидатурата на кмета на Бургас Димитър Николов отново ще бъде издигната от ГЕРБ за изборите на есен. По време на освещаването на изложбен център "Флора - Бургас", премиерът Бойко Борисов посочи, че няма как да не одобри кандидатурата, която е била приета и издигната от Изпълнителното бюро на партията и отново припомни, че кметът е зам.-председател на ГЕРБ и отговаря за развитието на регионите.

Ако спечели, това ще бъде трети мандат на Николов като кмет на града. Той спечели на първи тур изборите през 2011 г. с 69.5% от гласовете, когато отново беше подкрепен от ГЕРБ.

През 2007 г. отново подкрепен от ГЕРБ, Николов спечели изборите на втория тур с 62.37% от гласовете срещу настоящия лидер на НФСБ Валери Симеонов, който тогава беше издигнат от "Атака".

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...