Menu
Max_Weber

ПФ с ултиматум към ГЕРБ

Патриотичният фронт отправи ултиматум към ГЕРБ. Съпредседателят на ПФ Валери Симеонов заяви, че ще парламентарната група ще оттегли подкрепата си към правителството, ако до 1 юли не бъдат изпълнени исканията им.

"Подкрепата на ПГ не е безусловна. В центъра на село Гърмен няколко стотин цигани от съседния квартал "Кремиковци" на село Марчево извършиха брутален побой с брадви, камъни, сопи, подръчни оръжия над само няколко български граждани на селото. Пристигналите на място органи на реда не са успели да попречат на побоя, който по щастлива стечение на обстоятелствата не завършва със смъртни случаи. За пореден път законността и елементарните норми на обществено поведение са брутално нарушени от самозабравила се тълпа цигани и за пореден път родината е изправена пред тежкия проблем на съжителството на големи групи от хора, нарушаващи законите на страната срещу друга наша група сънародници, чиято единствена вина е, че изискват спазването на закона от всички. За пореден път сме свидетели на безсилието на държавата", заяви Симеонов.

Патриотичният фронт за пореден път напомни, че една от основните задачи, заложени в програмата му, е борбата с битовата престъпност.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...