Menu
Max_Weber

Георги Кадиев: Има сценарий срещу БСП

Скандалите в БСП вървят във всички посоки и то не само по отношение на това даван ли е подкуп за лидерското място в левицата, това заяви в студиото на “Денят започва” Георги Кадиев, депутат от ПГ на “БСП Лява България”.

Той призна, че партията върви по пътя на СДС, което означава, че след няколко години ще имат сменени няколко лидера, ще падне подкрепата на гласоподавателите на избори и накрая изчезне. Кадиев беше категоричен, че ръководството трябва да вземе адекватни мерки.

“Според мен това е чист сценарий срещу БСП, вкарване в оправдателен режим, обяснения – кой дал подкуп, кой не дал подкуп. Сега се оказаха и няколко подкупа. Не зная кой пише сценария. Ако знаех, щеше лесно да се неутрализира”, каза Кадиев и допълни, че партията не е в добра форма. При създалата се ситуация ще бъде още по-трудно да се намират кандидати за кметове, например, защото никой не иска да участва в такъв отбор.

Георги Кадиев обясни, че реформите в БСП, свързани с искане на оставки и напускане на партията на едни или други членове, трябва да се случи след местните избори.

Той обаче беше категоричен, че трябва да се потърси отговорност и от онези, които предложиха Пеевски за председател на ДАНС. Той припомни, че е гласувал “против” тази кандидатура, заедно с Янаки Стоилов, Емил Костадинов и Младен Червеняков.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...