Menu
Max_Weber

Цветан Цветанов: Трябва да печелим доверието на хората не с конфронтация, а с политиката на ПП ГЕРБ

Откриването на Европейския информационен офис на Владимир Уручев ще бъде от голямо значение за всички жители на Монтана. Те ще могат да получават актуална информация за дейността на евродепутатите от ГЕРБ в Европейския парламент и другите европейски институции, както и да се информират за техните права като европейски граждани.  Това заяви председателят на Парламентарната група на ПП ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов при откриването на Европейския информационен център на евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Владимир Уручев в Монтана.

На събитието присъстваха народният представител от ГЕРБ - Монтана Десислава Атанасова, областният управител Ивайло Петров, зам.-областният управител Нина Петкова, общински съветници от ГЕРБ - Монтана, членове и симпатизанти на партията

Цветанов даде за пример доброто управление на кмета на община Георги Дамяново, Област Монтана  инж. Дилян Димитров. „Дилян Димитров направи много с европейските фондове. При годишен бюджет за една община в размер от три милиона лева, парите, които са влезли в общината, са в размер от над двадесет милиона лева. Ето това е европейската солидарност. Политиката, която реализира  г-н Димитров създаде възможност общината да стане по-привлекателно място не само за младите хора, но и за хората в пенсионна възраст. Това искаме да се случи и в община Монтана и много общини в Северозападна България“, каза Цветан Цветанов.  По думите му, когато има добър капацитет и добър опит  винаги може да се даде необходимото за жителите на съответното населено място. Заместник-председателят на ГЕРБ подчерта, че точно за това партията инвестира в такива кметове и кандидати за кметове в настоящите местни избори.

Председателят на Парламентарната група на ПП ГЕРБ сподели, че българските евродепутати в Европейския парламент подготвят посетителски  групи на старейшини, младежи, жени, предприемачи от ГЕРБ в Европейския парламент.  „Трябва да печелим доверието на хората не с провокация и конфронтация, а само и единствено с политика и в това е смисъла, който искаме да вложим в политиката на ПП ГЕРБ“, посочи Цветан Цветанов.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...