Menu
Max_Weber

Радан Кънев: Комбинацията ГЕРБ-ДПС не е полезна

„Напоследък ГЕРБ търси алтернативно мнозинство в парламента, но все по лоши поводи. А мнозинството с ДПС не е полезно за страната”. Това заяви в ефира на „Здравей, България” Радан Кънев от Реформаторския блок.

Той беше категоричен, че неговата парламентарна група не се интересува от власт, която „зависи от ДПС” и не биха влезли в такава.

„За нас проблемът е много по-дълбок от членството на Пеевски”, заяви Реформаторът по повод коментар на премиера Бойко Борисов, че ако Делян Пеевски напусне ДПС, партията на Местан ще стане „подходяща за разговори” с другите политически сили.

Кънев обаче изрази подкрепа за предложението на ДПС един от въпросите за референдума да бъде променен така, че да провери обществените нагласи за изцяло, а не частично мажоритарен избор на депутати.

„Това е заложено и в програмата на Реформаторския блок”, допълни Кънев.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...