Menu
Max_Weber

Миков в Севлиево: Кандидатите на БСП произлизат от народа и работят за него

 „БСП и представителите й в местната власт имат едно особено качество – произлизат от народа и работят за него”. Това заяви лидерът на БСП Михаил Миков на среща с актива на партията в Крушово, община Севлиево.

Той  подчерта, че това ги отличава от десните партии. По думите му не само демократичните процедури на номинациите и изборът на авторитетни кандидати е от значение, а и това, че те са от народа , познават неговите болки и проблеми и знаят как да ги решат. 

Миков изрази своето доволство, че е издигнат Илия Петров за кмет на селото. „Радва ме и подкрепата и уважението, които оказвате на Йордан Стойков за това, което е правил той, а и БСП за община Севлиево”, обясни Миков. 

По думите му са малко тези общини в България, които заради една стабилност, упоритост и най-вече постоянна работа за хората, са успели да постигнат такова равнище на заетост и запазване на младите да останат да работят в Севлиево, а не да заминат в чужбина. „Много неща са направени за Севлиево. БСП не само тук, но и на много места е направила много. Човек трябва само да се замисли кое кога е направено – кой кмет, кои управляващи  - независимо дали е чешма, училище, площад или църква”, каза още лидерът на левицата.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...