Menu
Max_Weber

Атанасова: Кмет на РБ искаше да е и наша кандидатура, отказахме му

„Когато говорим, за политическа коректност, най-малко съпредседателят на Реформаторите Радан Кънев трябва да дава оценки на свой колега от парламента или лидер на партия”. С тези думи Десислава Атанасова - депутат от парламентарната група на ГЕРБ – отвърна в „Здравей, България” на коментарите за това отправял ли е Цветан Цветанов предложения към Реформатори да станат част от ГЕРБ.

Атанасова съобщи, че кметът на Монтана, който е от РБ – Злати Живков, тази година пожелал да е обща кандидатура с ГЕРБ и РБ. „Той няма да получи подкрепата от ГЕРБ, но го поиска. Ние имаме наш кандидат. Има хора, които дори да ни ги подаряват Реформаторите, няма да ги вземем. Такъв е например кметът на Хасково. Той продаде културна ценност. Никого не искаме да крадем. Имаме достатъчно на брой хора, които са достойни кандидати, които имат визия за развитие на собствените си градове”, допълни тя.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...