Menu
Max_Weber

Миков: Да се свика КСНС заради бежанците

"Очевидно е, че темата за бежанците се очертава като изключително важна тема, за която правителството не дава нито достатъчно информация, нито доказва, че се вземат необходимите мерки, които да намалят тревожността в обществото." Това заяви лидерът на БСП Михаил Миков.

Той бе категоричен, че не се вижда българската позиция в тази общоевропейска тревога, която води до извънредни заседания на съвета на министрите, послания за възможни отражения върху Шенген – един процес, който за България е изключително важен.

„Продължаваме да настояваме за свикване на Консултативния съвет за национална сигурност при президента", заяви Миков. Според председателя на БСП България понася тежки репутационни последици от австрийската трагедия с бежанци, в която очевидно са замесени българи.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...