Menu
Max_Weber

АБВ против задкулисните политики

АБВ ще се противопостави на всякакви опити за задкулисно договаряне на каквито и да е политики, в това число споразумения, договорки преди избори, разстановки за след избори.

Това каза в Шумен Румен Петков, заместник-председател на партията, предаде Радио „Фокус”-Шумен. „Това отвращава избирателите и намалява избирателната активност. Ние сме убедени противници на такъв подход”, заяви Румен Петков. Той бе категоричен, че разговорите с другите политически партии трябва да бъдат публични, когато се говори за политика, води се дебат, включително когато се търси достигане на обща позиция, разговорът трябва да бъде пред очите на обществото.

„В това отношение направеното в Нови пазар е ярък пример за почтеност към гражданите и избирателите, там номинацията за кмет на община Нови пазар е на АБВ, а пред очите на обществеността се договори споразумение между политическите формации, които формираха „Обединение за Нови пазар“. Така се прави”, каза Румен Петков.

Той подчерта, че за предстоящите местни избори АБВ ще води публична кампания, пред очите на обществото, ще заложи на брошури и дипляни, на материали, които могат да влязат във всеки дом. „Ще създадем условия избирателите да направят своя избор на базата на политика и информация. Всичко друго е недопустимо”, каза Румен Петков.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...