Menu
Max_Weber

Бих подкрепил Кадиев

Кирил Цочев, зам.-председател на ПГ на АБВ Кирил Цочев, зам.-председател на ПГ на АБВ

Имало е разговори на партийното ръководство с депутата Георги Кадиев, във връзка с обявената самостоятелна кандидатура за кмет на София от БСП лява България. Не сме го обсъждали в ПГ като кандидатура, която да подкрепим, но е имало разговори на партийното ръководство с него.

Ако постъпи искане за подкрепа на Кадиев в ПГ на АБВ, ще я разгледаме. Георги Кадиев е авторитетна личност със самостоятелно мислене. Не спазва указанията на „Позитано 20“, което вероятно е положителна черта и има опит в битките за кметското място в София.

Когато бъде предложено от партийното ръководство ще го обсъдим, аз лично бих застанал зад него. Партийното строителство се извършва между партийните централи, а в парламентарните групи се изпълняват указанията им. Не мога да коментирам дали да се говори за широка коалиция.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...