Menu
Max_Weber

Михаил Миков: Нека изпратим с усмивка децата си на училище

Председателят на БСП Михаил Миков поздрави ученици, учители и родители за началото на новата учебна година. „Нека, въпреки трудностите, с усмивка да изпратим най-малките до класните стаи, защото ще запомнят този миг за цял живот и защото имат нужда да им вдъхнем увереност. Тя ще им помогне да поемат по-гладко по дългия път на знанието, който един ден ще ги отведе до професионалната реализация и житейския успех”, призова във Фейсбук лидерът на социалистите.  

„На всички ученици, на първокласниците и на по-големите, пожелавам да не се страхуват от училището, а да му се радват и да се възползват пълноценно от шанса да трупат познания. Деца, сега имате цялото време за това – използвайте го разумно!”, казва още Миков в поздравителния адрес за 15-ти септември.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...