Menu
Max_Weber

Миков: БСП е готова за местните избори!

„Днес активисти на БСП и наши кандидати за кметове и общински съветници ще се съберем заедно преди откриването на кампанията за местните избори, за да си пожелаем кураж и успех в борбата за една по-социална и по-справедлива България! Едва няколко дни след тази наша среща за нас ще започне надпревара, в която ние ще отстояваме разбиранията си за справедливост и солидарност“.

Това заяви във Фейсбук лидерът на социалистите Михаил Миков. Активисти на БСП, кандидати за кметове, водачи на листи за общински съветници, членове на Националния съвет на партията, народни представители от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ и евродепутати ще участват в национално работно съвещание на БСП от 15:00 часа в зала 6 на НДК.

„Ще предложим политики в интерес на хората и на общините. Ще предложим как общините да престанат да бъдат обикновен разпределител на обществени пари и как да се върнат към нормалните си функции за образование и социални грижи, прозрачност на решенията и достъпност на административното обслужване, как да са икономически активни, как да създават работни места и да се грижат за своето имущество“, отбелязва председателят на БСП. „Това са част от нашите стандарти за лява политика в местната власт. Уверени сме, че в тях всеки ще види проблемите на своето населено място. Не просто предлагаме решения, а знаем как да ги реализираме. Това е нашата политика в интерес на мнозинството - за хората и за общините! Местните избори са на прага и БСП е готова за тях“, категоричен е лидерът на левицата.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...