Menu
Max_Weber

Бойко Борисов: Лесно се искат оставки, защо 20 години не си мръднаха пръста

Много лесно се искат оставки, но защо политическите ни опоненти 20 години не си мръднаха пръста за военната авиация? Така Бойко Борисов коментира актуалните теми и допълни, че е разговарял със съпредседателя на РФ Радан Кънев.

Министър Николай Ненчев остава в правителството и се ползва с моето доверие, заяви премиерът Борисов. И допълни: „Помните ли при Тройната коалиция се отчитаха по 5 – 6 млрд. излишък на края на годината. Защо тогава от БСП не смениха авиацията, не строиха магистрали и пречиствателни станции, болници? Да бяха подменили авиацията. Изведнъж в нашето управление за пореден път се пада да изправяме нещо, което се е сринало”, заяви Бойко Борисов.

„Няма да допуснем по време на нашето управление, заради бездействието на поне 15 правителства досега, че не са си мръднали пръста заради военната ни авиация, едни и същи самолети са 25 години. Изведнъж сега дойдоха ремонтите и нова ескадрила да купим, така че с цялото ми уважение ги моля да отчетат какво са направили, всъщност те нищо не са направили, и да ни оставят да вършим работата. Винаги ще държим наш изтребител да е водещ, да имаме изтребителна авиация”, заключи премиерът Борисов.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...