Menu
Max_Weber

Предизборната кампания до момента протича нормално, според Първанов

Предизборната кампания до момента протича нормално. Това каза председателят на АБВ и президент на България (2002 г. - 2012 г.) Георги Първанов.

По думите му няма явления към момента, които да опорочават в една или друга степен предизборната кампания. "Може би трябва да бъдем бдителни до края, защото не допускам, че ще ни подмине това явление, характерно за предишни кампании - технологията, покупко-продажбата и натискът", каза Първанов.

Той обясни, че това, което е по-различно в кампанията е заявката на АБВ с кандидатите си, които преди всичко са млади хора. "Ако има млада вълна в българската политика, тя идва по линия на АБВ. Навсякъде кандидатите са ни с висок професионализъм, с добро образование, утвърдени и с гражданска позиция. Имаме реални шансове да сме откритието и явлението на тази кампания", каза Първанов.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...