Menu
Max_Weber

Борисов: Ще "смъмря" Цветанов

Бойко Борисов заяви, че ще "смъмри" Цветан Цветанов. Повод за коментара му в социалната мрежа стана изказване на кандидата на Реформаторския блок за кмет на Варна, който обвини председателят на предизборния щаб на ГЕРБ в компроматна война.

„Гледайки изказването на кандидата на Реформаторския блок за кмет на Варна Чавдар Трифонов, стигнах до извода, че още 2007 г. началникът на щаба ни е „накарал“ кандидата на „Реформаторския блок“ да пие и да шофира в нетрезво състояние“, написа Бойко Борисов.

Вече стана ясно, че през 2007 г. Трифонов е бил хванат да шофира след употреба на алкохол. Той признава вината си и е осъден на три месеца условно с три години изпитателен срок, а книжката му е отнета за осем месеца. Трифонов призна, че не е споделил това с предизборния щаб на РБ и обвини депутата от ДПС Делян Пеевски и народния представител от ГЕРБ Цветан Цветанов в компроматна война.

„Дори и аз не подозирах за възможностите на Цветанов още тогава да прозре и „подтикне“ кандидата за кмет на коалиционния ни партньор да извърши подобно престъпление и по-късно да не уведоми щаба си“, продължава съобщението на Борисов.

„Обещавам да „смъмря“ Цветанов за това“, завършва премиерът.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...